Bāzisks uzturs

Volejbols.
Olu matu maskas.
Cik bieži ir normāli slimot ar saaukstēšanos?
veselīguma norādes
BIOTEHNOLOĢIJAS
Florbols.
AGRESĪVS BĒRNS
Diēta tavai asinsgrupai - 0 asingrupa
Garšas un enerģija ķīniešu medicīnā
RADIĀCIJAS DROŠĪBA

Increases Energy Levels

Natural Age-Defying Ingredients/5051374_www (660x513, 295Kb)




Bāzisku vidi radoši produkti:
  • Dārzeņi - ēdienkartes galvenā sastāvdaļa; tiem ir jāveido katras maltītes pamatmasa; ir izcils bāzisko sāļu avots, kas aizsargā pret pārmērīgu mikroorganismu savairošanos un ar to saistīto mikotoksīnu veidošanos, kā arī palīdz neitralizēt skābes asinīs un audos. Tie ir ļoti barojoši, apgādā mūs ar gandrīz visiem vitamīniem, minerālvielām un mikroelementiem, kuri mums ir nepieciešami. Tie ir bagātīgs enzīmu jeb fermentu avots, kuri ir vajadzīgi gandrīz vai katras ķīmiskās reakcijas norisei cilvēka ķermenī. Galvenais veids, kā palīdzēt enzīmiem veikt to darbu, ir ļoti labi sakošļāt ēdienu. Izvēlieties svaigos dārzeņus!
  • Zālaugi - satur ļoti daudz barības vielu. To pat ir vairāk nekā dārzeņos. Piemēram, kviešu un miežu asni ir lielisks hlorofila avots, kas dod spēku atjaunot mūsu ķermeni molekulārajā un šūnu līmenī.  
  • Nepārstrādāts uzturs - jo vairāk dārzeņus ēdīsiet svaigā veidā, jo labāk! Gatavošanas laikā tajos tiek iznīcināti visi svarīgie enzīmi, tāpēc vismaz 40% no uzņemtās pārtikas jālieto nepārstrādātā veidā. Termiski apstrādāts uzturs ir NEDZĪVS!
  • Svaigs, bioloģiski audzēts uzturs - pasargā no pesticīdu un visu pārējo uz augiem izgāzto ķīmisko vielu iedarbības.
  • Ūdens - ķermenī ir 70%, bet asinīs ir vairāk nekā 94%, tāpēc ķermenim ir nepieciešama šī pamata sastāvdaļa.
  • Atteikšanās no dzīvnieku izcelsmes olbaltumvielām - nav obligāti jālieto uzturā dzīvnieku izcelsmes olbaltumvielas, patiesībā arī augos ir ļoti daudz olbaltumvielu. ja jūs ēdat daudzveidīgu pārtiku, tad jūs uzņemat arī pietiekami daudz olbaltumvielu. 
  • Soja - olbaltumvielu un daudzu citu barības vielu avots. Sojas pupiņas satur daudz noderīgas ķīmiskas vielas. 
  • Svaigas zivis - lietojamas reizēm vai kā pārejas posma uzturs. Tās bagātīgi satur omega - 3 taukskābes, kuras ķermenim ir ļoti svarīgas, kā arī olbaltumvielas un vairākas citas uzturvielas. Tomēr zivīm nav šķiedrvielu un tās veido skābes un lipīgas gļotas. 
  • Nozīmīgie tauki - ķermenī ir būtiska loma, tāpēc pilnīga atteikšanās no tauku saturoša uztura rada ķermenī strauju barības vielu nepietiekamību ar visām tās izrietošajām sekām. Produkti, kas satur veselīgos taukus ir linsēklu, kaņepju, gurķu - mētru, naktssveču, vīnogu sēklu eļļa, olīveļļa, svaigi rieksti, sēklas, avokado.
  • Dīgsti - bagātīgi satur vitamīnus, minerālvielas un saliktās olbaltumvielas. Tā ir dzīva, biogēna augu barība, kas var nodot mums savu dzīvības enerģiju.
  • Ārstniecības augi un garšaugi - nodrošina mūs gan ar garšu, gan ar barības vielām. Zāļu tējas arī var būt ļoti noderīgas, tomēr svarīgi ir dzert svaigas tējas.
  • Sulas - no svaigiem dārzeņiem iegūtai sulai piemīt augsts bāziskas vides radīšanas potenciāls, bet no augļu sulām gan vajadzētu izvairīties, jo augļi satur ļoti daudz cukura.
  • Citroni, laimi, greipfrūti - ir ķīmiski skābi, tomēr organismā tie rada sārmainu vidi. 
  • Tomāti un avokado - jālieto svaigā veidā, jo tie rada bāzisku vidi. Abi satur maz cukura.

    Комментарии